Eutrasa, Concesionario Oficial Peugeot en Les Franqueses del Vallès (Barcelona)

Ofertas de posventa

Oferta 2x1 en pneumàtics Michelin & GoodYear

Oferta 2x1 en pneumàtics Michelin & GoodYear

Abans d'agafar la carretera per vacances és imprescindible revisar el vehicle per evitar sorpreses. A Eutrasa et fem una revisió a mida i, si necessites canviar els pneumàtics, t'oferim durant els mesos de Juliol i Agost un 2x1* en pneumàtics Michelin i Goodyear perquè puguis sortir de viatge tranquil i amb la total confiança i seguretat del nostre servei post-venda.

Visita'ns al C/Catalunya, 39 de Les Franqueses del Vallès i aprofita aquesta promoció per a qualsevol marca de cotxe; no cal que tinguis un Peugeot! 

Pots demanar cita directament clicant aquí o trucant al 93. 846. 34.64. 
 

*Oferta vàlida per a clients particulars propietaris d'un vehicle de qualsevol marca consistent en un 50% de descompte per pneumàtic de les marques MICHELIN o GOODYEAR sobre la tarifa oficial vigent. L'aplicació de l'oferta està subjecte a la substitució de 2 o 4 pneumàtics des de l'1 de Juliol fins al 31 d'Agost de 2021. No canviable per diners ni acumulable a altres promocions en vigor. 

Contacto

El objetivo de tratar sus datos personales, es poder ofrecerle el servicio y/o producto solicitado. Sin embargo, puede aceptar las finalidades que necesite marcando la casilla correspondiente y clicando en el botón ENVIAR.

Enviando

(*) Campos obligatorios