Eutrasa, Concesionario Oficial Peugeot en Les Franqueses del Vallès (Barcelona)

Ofertas de posventa

2X1 en pneumàtics Good Year & Continental

2X1 en pneumàtics Good Year & Continental
Lunes, 8 de julio de 2019

Necessites canviar els pneumàtics? Vine a Eutrasa i aprofita el 2x1* que estem realitzant en les marques Good Year i Continental. Només fins el proper 31/08/2019 i per a totes les maques de cotxes.  A més, amb el nostre servei ràpid, no necessitaràs demanar cita prèvia. Visita'ns de dilluns a dijous de 8h a 13h i de 15h a 19h i els divendres de 8h a 13h i de 15h a 18h i paga la meitat pels teus nous pneumàtics. Ens veiem? 

*Promoció del 50% sobre el preu màxim recomanat per pneumàtic condicionat a la compra mínima de dues unitats. Oferta vàlida per a les marques Continental i Good Year. No acumulable a altres ofertes ni bescanviable per diners. Plaç de validesa de la oferta: 31/08/2019. 

Contacto

La finalidad y uso previsto tanto de los datos en sí mismos como de su tratamiento, es prestarle el servicio solicitado o entregarle el producto adquirido. A continuación, podrá aceptar las finalidades que crea convenientes marcando su casilla correspondiente y clicando en el botón ACEPTAR, tenga en cuenta que algunas finalidades pueden ser necesarias para poderle prestar el servicio, en el caso de NO marcar dichas casillas, no se podrá prestar/entregar el servicio/producto asociado.

Enviando

(*) Campos obligatorios
(**) Política de privacidad
Al hacer click en "Enviar" acepto las Condiciones legales y Política de privacidad