Eutrasa, Concesionario Oficial Peugeot en Les Franqueses del Vallès (Barcelona)

Ofertas comerciales

Peugeot 3008 HYBRID per 253€/mes RENTING TOT INCLÒS

Peugeot 3008 HYBRID per 253€/mes RENTING TOT INCLÒS
Miércoles, 13 de enero de 2021

Estrena el nou Peugeot 3008 HYBRID en modalitat RENTING i només t'hauràs de preocupar de conduir-lo. Perquè de la resta, ens n’ocupem nosaltres. 

Tens inclosos els manteniments, cobertura de totes les averies, garantia i assistència a la carretera, assegurança a tot risc i la gestió de les multes. I el millor de tot és el preu!

Estrena un Peugeot 3008 Allure HYBRID 225cv EAT8 amb carregador de 7,4KW i RENTING TOT INCLÒS per només 253€/mes*.  Sense sorpreses ni preocupacions i amb tots els avantatges de conduir un vehicle híbrid endollable:

 

1. Peatges gratuïts en les autopistes de la Generalitat

2. Zona blava gratuïta o amb descompte segons el municipi

3. Càrrega gratuïta en molts punts de ciutats i aparcaments d'ús públic

4. Estalvi en el manteniment i el combustible del vehicle 

 

A més, el nou Peugeot 3008 HYBRID té una autonomia de 59km en full elèctric.  

No t'ho pensis més i passa't a l'híbrid. Omple el formulari per més informació!


Gamma 3008:  Valors WLTP: Consum de carburant (l/100 km) mínim i màxim de 1,3 a 8,02 en cicle combinat - Emissions de CO2 (g/km) mínim i màxim de 30 a 180,90 en cicle combinat. Valors NEDC: Emissions de CO2 (g/km) des de 34 hfins a 136. Més informació a la secció WLTP de la pàgina web de peugeot.es (http://wltp.peugeot.es)
*Quota mensual amb IVA per un Nou 3008 Allure HYBRID 225 e-EAT8 i renting de 24 meses i 20.000 km totals. Primera quota de 5.750€ (IVA inclòs). El descompte inclou impostos. Oferta per a clients particulars incloent els següents serveis: mantenimient, reparacions, assistència en carretera 24 h, gestió de multes i impostos de matriculació i circulació anual. L'assegurança del vehicle està inclòs a la quota comunicada. I és una assegurança a TOT RISC amb la companyia MM Globalis, S.A.U. de seguros y reaseguros, subjecta a normes de contractació, subscripció, condicions generals i clàusules limitatives i mitjançat per PSA Financial Services Spain, EFC, S.A., agente de Seguros Vinculado inscrito en el Registro de la Dirección General de Seguros y Fondos de Pensiones con la clave AJ-171. Oferta de PSA Financial Services Spain, EFC, S.A, condicionada a acceptació financera. Oferta vàlida fins el 31 de gener de 2021. El model visualitzat pot no coincidir amb l'ofertat.  

    Contacto

    El objetivo de tratar sus datos personales, es poder ofrecerle el servicio y/o producto solicitado. Sin embargo, puede aceptar las finalidades que necesite marcando la casilla correspondiente y clicando en el botón ENVIAR.

    Enviando

    (*) Campos obligatorios