Eutrasa, Concesionario Oficial Peugeot en Les Franqueses del Vallès (Barcelona)

Noticias

Visita'ns a la Fira de l'Ascensió 2019 i aprofita els nostres descomptes de fira

Visita'ns a la Fira de l'Ascensió 2019 i aprofita els nostres descomptes de fira
Miércoles, 29 de mayo de 2019

Per segon any consecutiu, Eutrasa serà una de les empreses expositores a la Fira de l'Ascensió de Granollers 2019, la gran fira multisectorial del Vallès Oriental. Com a novetat, enguany comptarem amb una exposició de cotxes semi-nous i de KM0, una zona VIP on es presentaran les últimes novetats i un OUTLET amb vehicles nous amb descomptes irrepetibles només vàlids pels dies de la fira. També tindran presència els vehicles industrials amb un espai dedicat a autònoms i empreses. I si el que t'apassiona és l'aventura, no et perdis la Traveller Camperitzada que tindrem en exposició. Equipada amb tot allò que necessites per disfrutar d'un cap de setmana o d'unes vacances en familia en plena muntanya. 

Si tens pensat comprar-te un Peugeot, no et perdis aquesta oportunitat i visita'ns del 30 de Maig al 2 de Juny a l'espai MOTOR de la fira. Sortejos, espectacles i moltes sorpreses més t'esperen. Ens veiem? 

    Contacto

    El objetivo de tratar sus datos personales, es poder ofrecerle el servicio y/o producto solicitado. Sin embargo, puede aceptar las finalidades que necesite marcando la casilla correspondiente y clicando en el botón ENVIAR.

    Enviando

    (*) Campos obligatorios