Eutrasa, Concesionario Oficial Peugeot en Les Franqueses del Vallès (Barcelona)

Noticias

Visita'ns a la Fira de l'Ascensió 2019 i aprofita els nostres descomptes de fira

Visita'ns a la Fira de l'Ascensió 2019 i aprofita els nostres descomptes de fira
Miércoles, 29 de mayo de 2019

Per segon any consecutiu, Eutrasa serà una de les empreses expositores a la Fira de l'Ascensió de Granollers 2019, la gran fira multisectorial del Vallès Oriental. Com a novetat, enguany comptarem amb una exposició de cotxes semi-nous i de KM0, una zona VIP on es presentaran les últimes novetats i un OUTLET amb vehicles nous amb descomptes irrepetibles només vàlids pels dies de la fira. També tindran presència els vehicles industrials amb un espai dedicat a autònoms i empreses. I si el que t'apassiona és l'aventura, no et perdis la Traveller Camperitzada que tindrem en exposició. Equipada amb tot allò que necessites per disfrutar d'un cap de setmana o d'unes vacances en familia en plena muntanya. 

Si tens pensat comprar-te un Peugeot, no et perdis aquesta oportunitat i visita'ns del 30 de Maig al 2 de Juny a l'espai MOTOR de la fira. Sortejos, espectacles i moltes sorpreses més t'esperen. Ens veiem? 

  Contacto

  La finalidad y uso previsto tanto de los datos en sí mismos como de su tratamiento, es prestarle el servicio solicitado o entregarle el producto adquirido. A continuación, podrá aceptar las finalidades que crea convenientes marcando su casilla correspondiente y clicando en el botón ACEPTAR, tenga en cuenta que algunas finalidades pueden ser necesarias para poderle prestar el servicio, en el caso de NO marcar dichas casillas, no se podrá prestar/entregar el servicio/producto asociado.

  Enviando

  (*) Campos obligatorios
  (**) Política de privacidad
  Al hacer click en "Enviar" acepto las Condiciones legales y Política de privacidad