Eutrasa, Concesionario Oficial Peugeot en Les Franqueses del Vallès (Barcelona)

Noticias

Vine a conèixer el nou Peugeot 208 i el nou SUV 2008 al Parc Infantil de Nadal de Granollers

Vine a conèixer el nou Peugeot 208 i el nou SUV 2008 al Parc Infantil de Nadal de Granollers
Martes, 24 de diciembre de 2019

Per tercer any consecutiu Eutrasa patrocina el Parc Infantil de Nadal de Granollers. La cita tindrà lloc els propers 27, 28 i 29 de Desembre al Palau d'Esports de la ciutat i comptarà amb tallers de maquillatge, manualitats, activitats esportives, piscines de boles, tirolina, llits elàstics, cars... i molta diversió dirigida a petits i grans.

Viu el nadal més emocionant de la mà d'Eutrasa i el PIN. A més, tindràs l'oportunitat de veure en directe el nou Peugeot 208 i el nou SUV 2008, ambdós disponibles en versió 100% elèctrica, dièsel o gasolina. 

T'animes a gaudir d'un nadal ple de somriures, aprenentatge i diversió? ;)

Per més informació sobre el PIN: www.pingra.org 

  Contacto

  La finalidad y uso previsto tanto de los datos en sí mismos como de su tratamiento, es prestarle el servicio solicitado o entregarle el producto adquirido. A continuación, podrá aceptar las finalidades que crea convenientes marcando su casilla correspondiente y clicando en el botón ACEPTAR, tenga en cuenta que algunas finalidades pueden ser necesarias para poderle prestar el servicio, en el caso de NO marcar dichas casillas, no se podrá prestar/entregar el servicio/producto asociado.

  Enviando

  (*) Campos obligatorios
  (**) Política de privacidad
  Al hacer click en "Enviar" acepto las Condiciones legales y Política de privacidad