Eutrasa, Concesionario Oficial Peugeot en Les Franqueses del Vallès (Barcelona)

Noticias

Peugeot es “camperitza” i presenta els nou Peugeot Traveller Camper i Peugeot Rifter Camper

Peugeot es “camperitza” i presenta els nou Peugeot Traveller Camper i Peugeot Rifter Camper
Viernes, 30 de noviembre de 2018

Peugeot es suma al món camper en col·laboració amb Tinkervan i presenta les versions Camper del Peugeot Traveller i el Peugeot Rifter, models polivalents que destaquen per la seva modularitat i capacitat d’adaptació.

Dirigides als amants de la naturalesa i les activitats a l’aire llibre, aquestes dues versions camperitzades trenquen amb els tabús d’aquest segment i ofereixen elements novedosos com un sistema de climatització totalment compatible amb el sostre elevable o la lliure elecció del color de la carrosseria, tapisseria, ajudes a la conducció...  

EQUIPAMENTS I ACABATS

El sostre elevat del Peugeot Traveller Camper és un dels més alts del mercat, amb des de 2,40m en la seva part davantera, fet que permet estar de peu còmodament a l’interior del vehicle. A més, ofereix un dels llits més còmodes del segment gràcies al seu innovador sistema de discs ergonòmics. Addicionalment, proporciona més llum natural a través de les tres finestres, dos laterals i una frontal de les que disposa.

Els nous Peugeot Traveller Camper i Peugeot Rifter Camper es presenten amb tres nivell d’acabat diferents: el “Happy”, amb una bateria auxiliar de AGM de 100 Ah que es carrega amb el funcionament propi del vehicle; el “Sunset”, amb calefacció estacionaria Webasto; i l’acabat “Dreams” que incorpora cuina, dutxa, nevera i dipòsit d’aigua.

Tots aquests equipaments es poden treure fàcilment del vehicle, fet que permet que ambdós vehicles es puguin convertir ràpidament en un confortable turisme d’ús diari o en una Camper per passar el cap de setmana a l’aire lliure.

Amb el nou Peugeot Traveller Camper, la marca francesa aterra en un segment que ha viscut un creixement impressionant: només l’any passat les matriculacions d’aquest tipus de vehicle van pujar al voltant del 30%.

El nou Peugeot Rifter Camper estarà disponible a partir de 2019.

    Contacto

    El objetivo de tratar sus datos personales, es poder ofrecerle el servicio y/o producto solicitado. Sin embargo, puede aceptar las finalidades que necesite marcando la casilla correspondiente y clicando en el botón ENVIAR.

    Enviando

    (*) Campos obligatorios