Eutrasa, Concesionario Oficial Peugeot en Les Franqueses del Vallès (Barcelona)

Noticias

Nou Peugeot e-Rifter Full Electric

Nou Peugeot e-Rifter Full Electric
Viernes, 19 de febrero de 2021

Peugeot continua la seva ofensiva de vehicles elèctrics i presenta el nou Peugeot e-Rifter, la furgoneta TOP VENTA de la marca francesa, ara en versió 100% elèctrica i amb una autonomia de 280km. 

Partint de la mateixa base que l'actual Peugeot Rifter, el nou Peugeot e-Rifter es fabrica en dues versions, la "Standard" i  la "Long", i compte amb un nou ambient interior espaiós amb un fort caràcter tecnològic caracteritzat per una nova pantalla i un accés a la informació 100% digital. Manté les mateixes mides, prestacions... que la versió tèrmica però, gràcies a les seves zero emissions, permet circular per qualsevol zona amb mobilitat restringida. A més, disposa de fins a 7 places i ve equipat amb un maleter amb capacitat fins a 1.050 litres i una capacitat de remolc de 750kg.

La seva motorització 100% elèctrica compte amb una potència màxima de 100kW i un par màxim de 260 Nm, disponible des de l’arrencament per una reacció immediata, sense vibracions, sorolls, canvi de marxes, olors i, òbviament, sense emissions de CO2.

Pel que fa a la càrrega, el nou Peugeot e-Rifter disposa de dos tipus de carregadors integrats i, gràcies a la funció de càrrega ràpida, podem aconseguir el 80% de càrrega de la bateria en només 30 minuts.

Es comercialitzarà a Europa el segon semestre de 2021 i es fabricarà a les instal·lacions que Peugeot té a Vigo (Galicia).

Amb aquest nou model, ja són 7 els vehicles Peugeot que podem trobar en modalitat elèctrica: tota la gamma de furgonetes (e-Partner; e-Traveller; e-Expert; e-Boxer; e-Rifter) i els models e-208 i e-2008.

    Contacto

    El objetivo de tratar sus datos personales, es poder ofrecerle el servicio y/o producto solicitado. Sin embargo, puede aceptar las finalidades que necesite marcando la casilla correspondiente y clicando en el botón ENVIAR.

    Enviando

    (*) Campos obligatorios