Eutrasa, Concesionario Oficial Peugeot en Les Franqueses del Vallès (Barcelona)

Noticias

Eutrasa patrocina la Festa del 50è aniversari del Club Natació Granollers

Eutrasa patrocina la Festa del 50è aniversari del Club Natació Granollers
Viernes, 20 de octubre de 2017

El pròxim divendres 27 d’Octubre Granollers es vestirà de festa per celebrar els 50 anys del club esportiu més important de la ciutat: el Club Natació Granollers. Una jornada festiva que començarà a les cinc de la tarda i s’allargarà fins a les dotze de la nit en la qual socis, treballadors, esportistes i amants de l’esport podran disfrutar d’activitats per a tots els públics. L’exterior del club es dividirà en quatre espais: una zona esportiva on es realitzaran activitats dirigides com yoga, spinning o zumba; una zona infantil amb berenar, concerts, tallers i jocs; una zona gastronòmica amb food trucks; i l’espai village, una zona on els assistents podran veure i conèixer les dues últimes novetats de Peugeot: l’exitós SUV familiar Peugeot 5008  de 7 places i el nou esportiu Peugeot 308.  La festa acabarà amb un concert a càrrec del grup de versions Jessie James.

La presència d’Eutrasa com a patrocinador principal, reforça el compromís de l’empresa en recolzar les principals institucions i entitats de la comarca en els seus actes i celebracions.

El Club Natació Granollers va néixer l’any 1967 amb l’objectiu de fomentar i desenvolupar la pràctica continuada de l’activitat física esportiva, amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones. És actualment el club esportiu de la ciutat amb més socis i treballen per ser un referent en la dimensió esportiva, social i de gestió, tant a nivell nacional com internacional.

Per més informació sobre la festa, clica aquí: http://bit.ly/2xTdDWK

    Contacto

    El objetivo de tratar sus datos personales, es poder ofrecerle el servicio y/o producto solicitado. Sin embargo, puede aceptar las finalidades que necesite marcando la casilla correspondiente y clicando en el botón ENVIAR.

    Enviando

    (*) Campos obligatorios