Eutrasa, Concesionario Oficial Peugeot en Les Franqueses del Vallès (Barcelona)

Noticias

Eutrasa patrocina els partits de competició europea del Frainkin BM Granollers

Eutrasa patrocina els partits de competició europea del Frainkin BM Granollers
Martes, 27 de febrero de 2018

Eutrasa serà un dels patrocinadors oficials dels partits de competició europea que el Frainkin BMGranollers jugarà, el proper mes de març, a la EHF CUP masculina, competició continental de clubs europeus de handbol, situada en segona posició darrera la Lliga de Campions.

Els partits es disputaran al Palau d’Esports de Granollers els diumenges 4 i 25 de març amb el KS Azoty-Pulawy de Polònia i el Wacker Thun de Suïssa, amb una previsió d’assistència d’entre 1.500 i 2.000 aficionats per partit. Durant els dies de competició, la zona exterior del Palau posarà a disposició dels assistents un espai amb food trucks per fer un mos i una zona d’exposició amb tota la gamma SUV de Peugeot, cortesia d’Eutrasa.

Si ets un aficionat del handbol i vols veure en directe els nous SUV Peugeot 2008, 3008 i 5008, el proper diumenge tens una cita!.

    Contacto

    El objetivo de tratar sus datos personales, es poder ofrecerle el servicio y/o producto solicitado. Sin embargo, puede aceptar las finalidades que necesite marcando la casilla correspondiente y clicando en el botón ENVIAR.

    Enviando

    (*) Campos obligatorios