Eutrasa, Concesionario Oficial Peugeot en Les Franqueses del Vallès (Barcelona)

Noticias

Eutrasa patrocina el Parc Infantil de Nadal de Granollers

Eutrasa patrocina el Parc Infantil de Nadal de Granollers
Viernes, 21 de diciembre de 2018

Eutrasa renova el seu acord de patrocini amb el Parc Infantil de Nadal de Granollers (PINGRA) per segon any consecutiu. La cita serà els dies 27, 28 i 29 de Desembre al Palau d'Esports de la ciutat i comptarà amb més de 80 activitats per a tota la família. Una piscina de boles gegants, una tirolina no apta per als qui tenen vertigen o un laberint del qual no és senzill sortir-ne són algunes de les atraccions per a nens i nenes que s’hi ofereixen. Tallers de disfresses, activitats esportives i manualitats per a totes les edats asseguren tres dies de acrobàcies, aprenentatge, corredisses i diversió per als més petits de la casa.

Eutrasa,com a patrocinador oficial, exposarà el SUV Peugeot 5008, un vehicle de fins a 7 places pensat per a tota la familia, i  aprofitarà per presentar el Peugeot Rifter, el nou monovolum de Peugeot de 5 a 7 places caracteritzat per unir la practicitat d'una furgoneta amb les prestacions i equipaments d'un turisme.  

Per més informació sobre el PIN: http://www.pingra.org/. 

    Contacto

    El objetivo de tratar sus datos personales, es poder ofrecerle el servicio y/o producto solicitado. Sin embargo, puede aceptar las finalidades que necesite marcando la casilla correspondiente y clicando en el botón ENVIAR.

    Enviando

    (*) Campos obligatorios