Eutrasa, Concesionario Oficial Peugeot en Les Franqueses del Vallès (Barcelona)

Noticias

Eutrasa, concessionari protegit davant el COVID19

Eutrasa, concessionari protegit davant el COVID19
Martes, 2 de junio de 2020

Sabem que la salut és el més important. Per això des d'Eutrasa hem posat en marxa una sèrie de mesures sanitàries i de protecció d'acord a la normativa vigent actual per garantir la seguretat de treballadors, clients i col·laboradors.

Cuidem de tu i dels teus i per això tots els vehicles que entreguem s'han higienitzat prèviament i han passat un control de qualitat exhaustiu. A més, diàriament fem una auditoria interna de seguiment dels protocols marcats i tot el nostre personal està format en aquesta matèria.

A continuació et detallem les principals mesures de prevenció de la COVID19 que hem adoptat:

 

 

Certificat “Concessionari Protegit COVID19”

Gràcies a les mesures de prevenció adoptades pel COVID19, FACONAUTO ha atorgat a Eutrasa el segell “CONCESSIONARI PROTEGIT DAVANT EL COVID19”, el qual acredita que totes les nostres instal·lacions compleixen amb les mesures sanitàries i de seguretat vigents.

El segell està emès per FACONAUTO amb la garantia i col·laboració de TÜV SÜD ATISAE, proveïdor líder internacional en solucions d’alta qualitat, seguretat i sostenibilitat especialitzada en auditories, inspeccions i consultoria.

    Contacto

    El objetivo de tratar sus datos personales, es poder ofrecerle el servicio y/o producto solicitado. Sin embargo, puede aceptar las finalidades que necesite marcando la casilla correspondiente y clicando en el botón ENVIAR.

    Enviando

    (*) Campos obligatorios