Eutrasa, Concesionario Oficial Peugeot en Les Franqueses del Vallès (Barcelona)

Noticias

Eutrasa col·labora en la sisena edició de les revisions solidàries de Peugeot

Eutrasa col·labora en la sisena edició de les revisions solidàries de Peugeot
Viernes, 14 de diciembre de 2018

Per sisè any consecutiu, Eutrasa se suma a la campanya “Control d’hivern gratis i solidari” que organitza Peugeot i ofereix als seus clients passar un control d’hivern totalment gratuït i 100% solidari amb l’objectiu de recaptar fons per ajudar nens i nenes amb hospitalitzacions de llarga durada.  

Aquells clients que vulguin col·laborar només han de venir al nostre taller i demanar pel control solidari d’hivern fins el proper 31 de Gener de 2019. La campanya és totalment gratuïta i inclou una revisió de: l’estat de la bateria, el nivell de líquid refrigerant, l’estat de les escombretes, el nivell del líquid parabrises, el funcionament de l’enllumenat i la senyalització i una revisió de l’estat i pressió dels pneumàtics. 

Per cada entrada al taller en el període de la campanya, es donaran 3€ per la Creu Roja i la Fundació Aladina amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de nens i nenes amb hospitalitzacions de llarga durada i el recolzament a les seves famílies.

A més, s’agrairà a tots els participant la seva col·laboració amb l’entrega d’un diploma solidari personalitzat.

En les cinc edicions anteriors, s’han aconseguit recaptar 250 tones d’aliments, 58.000 berenars i material escolar i més de 230.000 sessions de recolzaments per a nens i nenes hospitalitzats.

El vídeo oficial de la campanya es pot veure al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=aa9fAqSIe_I

 

    Contacto

    El objetivo de tratar sus datos personales, es poder ofrecerle el servicio y/o producto solicitado. Sin embargo, puede aceptar las finalidades que necesite marcando la casilla correspondiente y clicando en el botón ENVIAR.

    Enviando

    (*) Campos obligatorios