Eutrasa, Concesionario Oficial Peugeot en Les Franqueses del Vallès (Barcelona)

Noticias

Eutrasa celebra els 210 anys de Peugeot amb ofertes històriques i regals pels seus clients

Eutrasa celebra els 210 anys de Peugeot amb ofertes històriques i regals pels seus clients
Lunes, 21 de septiembre de 2020

Peugeot escriu una nova pàgina a la seva història i celebra, el proper 26 de setembre, 210 anys d'existència. I ho fa amb unes ofertes històriques pels seus clients i un nou logotip inspirat en la firma més antiga que existeix de la marca creada l’any 1858.   

“2.1.0. Let’s Go” és l’eslògan que la marca francesa ha escollit per celebrar aquesta efemèride. Es tracte d’una picada d’ullet als 210 anys de trajectòria de PEUGEOT a la qual han donat forma creatius, enginyers i dissenyadors que, des de fa més de dos segles, es qüestionen les normes per reinventar els estàndards de la mobilitat. Un canvi “radical” de disseny que s’ha vist accentuat els últims 4 anys amb la presentació de models amb una estètica trencadora que han aconseguit premis mundials com el prestigiós “Car of the Year” o el premi al “Interior más Bello del Año”.

A part d’oferir als seus clients unes ofertes comercials irrepetibles i úniques, Peugeot llançarà el proper 26 de setembre, i durant tot el mes d’octubre, una campanya internacional a xarxes socials sota el hashtag #210yearswithpeugeot.

Tots els clients que ens visitin fins el proper 30 de setembre podran aprofitar descomptes, regals i sorpreses que Eutrasa i Peugeot han preparat per aquesta celebració tant especial.

    Contacto

    El objetivo de tratar sus datos personales, es poder ofrecerle el servicio y/o producto solicitado. Sin embargo, puede aceptar las finalidades que necesite marcando la casilla correspondiente y clicando en el botón ENVIAR.

    Enviando

    (*) Campos obligatorios