Eutrasa, Concesionario Oficial Peugeot en Les Franqueses del Vallès (Barcelona)

Noticias

El Peugeot Partner es renova

El Peugeot Partner es renova
Martes, 4 de diciembre de 2018

El millor company de viatge per a milers de professionals i empreses es renova i aterra al segment dels vehicles comercials amb un  premi sota el braç. Parlem del nou Peugeot Partner, una icona de la marca francesa que recentment va ser guardonat amb el prestigiós premi “International Van of the Year 2019” que atorguen  periodistes especialitzats de tot Europa.

Es distingeix de la resta de vehicles comercials per incorporar, per primera vegada, equipaments propis d’un turisme com l’Advanced Grip Control o el Peugeot i-Cockpit.

Fabricat a Vigo, Espanya, el nou Peugeot Partner aposta  per la qualitat, la tecnologia i el confort de la gama de turismes Peugeot mantenint les prestacions i les qualitats que han convertit al Partner en un dels grans referents de la seva categoria.

Està disponible en dues versions: Grip i Asphalt. La versió Grip s’adapta totalment als terrenys de difícil accés on és necessari carregar objectes pesats, bruts i llargs, a part de poder transportar fins a tres persones. Disposa d’una distància a terra realçada amb neumàtics Mud&Snow i el control de tracció intel·ligent Advanced Grip Control. A més a més, la seva càrrega útil màxima arriba fins als 1.000kg.

La versió Asphalt incorpora nous elements centrats en el confort i la seguretat com a punts forts: fre d’estacionament elèctric, sensors de pluja... a part de comptar amb innovacions molt útils en ciutat com l’indicador d’excés de càrrega i el Surround Rear Vision, que permet veure els angles morts per mitjà d’una càmera.

El nou Peugeot Partner ja es pot visitar al nostre concessionari i està disponible des de 13.900€.

    Contacto

    El objetivo de tratar sus datos personales, es poder ofrecerle el servicio y/o producto solicitado. Sin embargo, puede aceptar las finalidades que necesite marcando la casilla correspondiente y clicando en el botón ENVIAR.

    Enviando

    (*) Campos obligatorios