Eutrasa, Concesionario Oficial Peugeot en Les Franqueses del Vallès (Barcelona)

Noticias

Avança’t al futur a bord del nou SUV Peugeot 2008

Avança’t al futur a bord del nou SUV Peugeot 2008
Miércoles, 4 de diciembre de 2019

Per tots aquells que vulguin avançar-se al futur, arriba el nou Peugeot 2008, un SUV elèctric, dièsel o gasolina que conserva el nom del seu predecessor però renova completament la seva estètica exterior, l’equipament i els acabats interiors.

Amb una amplia gamma de motors de 100, 130 i 155 cv per gasolina i 100 i 130 per dièsel, incorpora una versió 100% elèctrica amb 136cv i una autonomia de fins a 320km dirigida a aquells clients que busquen un vehicle lliure d’emissions i amb tots els avantatges d’un cotxe 100% sostenible.

UN VEHICLE “MADE IN SPAIN”

Fabricat a la planta que Peugeot té a Vigo, el nou SUV 2008 incorpora la nova generació del i-Cockpit basat en un volant de dimensions més petites, un quadre d’instruments digital 3D i una estètica de teclat de piano on es situen els principals comandaments del vehicle.

Si parlem de dimensions, el nou SUV Peugeot 2008 creix fins els 4,30 metres respecte l’anterior versió i ofereix una estètica renovada, trencadora i molt cridanera. El seu frontal, amb una calandra vertical més ample i una mirada impactant, sedueix els més indecisos els quals hauran d’escollir entre els 8 colors que ofereix Peugeot amb tres atractives novetats: el vermell elixir, el blau vertigen i l’orange fusion. Un capó esculpit i unes llums diürnes LED que desapareixen sota els fars completen un frontal espectacular.

POLIVALÈNCIA I PRACTICITAT

L’habitabilitat de les places posteriors converteixen el nou SUV Peugeot 2008 en un SUV especialment polivalent. La seva gran distància entre eixos li confereixen un gran volum de maleter de 434 litres en les tres versions (gasolina, dièsel i elèctrica). Un maleter en dues altures que ofereix un espai de càrrega pràcticament pla.

Els espais per deixar objectes son nombrosos i permeten guardar tot allò d’ús quotidià que necessitis. A més, incorpora una pràctica superfície de recarrega de mòbil per inducció amb una tapa que, en posició oberta, permet col·locar el telèfon.

NOVES AJUDES A LA CONDUCCIÓ

L’arsenal tecnòlogic que s’ha desplegat amb el nou SVU Peugeot 2008 és impressionant. Entre les noves ajudes a la conducció destaquen el Drive Assist, que obre la porta a una conducció semi-autònoma; el Park Assist; la frenada automàtica d’emergència d’última generació que detecta peatons i ciclistes tant de dia com de nit; el reconeixement ampliat de senyals de trànsit; l’alerta activa de canvi involuntari de carril... entre d’altres.

A més, com ja és habitual en tots els models de la marca francesa, els smartphones juguen un paper molt important a través de la connectivitat amb el vehicle gràcies al Mirror Link, Apple CarPlay i Android Auto.

EL PLAER DE LA CONDUCCIÓ “FULL ELECTRIC”

Sense cap dubte, la gran novetat de la gamma SUV de Peugeot és l’arribada d’una variant TOTALMENT elèctrica que permetrà al conductor disfrutar d’una agilitat i una resposta d’alt nivell envoltada d’un silenci de funcionament absolut sense cap tipus de vibració.

El motor, amb un par de 260 Nm disponibles d’immediat, sumat a una bateria de gran capacitat amb una garantia de 8 anys o 160.000km, converteixen la versió elèctrica del nou SUV Peugeot e-2008 en una alternativa perfecte per aquells clients que busquen un vehicle SENSE emissions, SENSE sorolls, SENSE olors, SENSE canvis de marxa i SENSE vibracions. Amb tres models de conducció diferent segons l’ocasió: Sport, Normal i Eco.

En definitiva, el nou SUV 2008 transforma cada simple trajecte en un apassionant viatge i proposa a cada persona la mobilitat que necessita.

Si encara no l’has vist, vine a conèixe’l al nostre concessionari i aprofita els descomptes de llançament que t’hem preparat. Ens trobaràs al C/Catalunya, 39 de Les Franqueses del Vallès.

    Contacto

    El objetivo de tratar sus datos personales, es poder ofrecerle el servicio y/o producto solicitado. Sin embargo, puede aceptar las finalidades que necesite marcando la casilla correspondiente y clicando en el botón ENVIAR.

    Enviando

    (*) Campos obligatorios