Eutrasa, Concesionario Oficial Peugeot en Les Franqueses del Vallès (Barcelona)

Noticias

Apostem per l'esport al Torneig de Pàdel Els Gorchs

Apostem per l'esport al Torneig de Pàdel Els Gorchs
Jueves, 19 de octubre de 2017

Per segona vegada consecutiva, Eutrasa serà el patrocinador oficial del Torneig de Pàdel comarcal que es celebrarà del 23 al 29 d'Octubre al Club de Tennis Els Gorchs (Les Franqueses del Vallès). Una jornada esportiva que comptarà amb tres categories per adults (A, B i C) i una categoria infantil. Fins al moment ja hi ha més de 70 parelles apuntades i la previsió de l'organització és arribar fins a les 90. Els guanyadors podran disfrutar de més de 2.000€ en premis, entre els quals es troba un cap de setmana amb el nou Peugeot 308, gentilesa d'Eutrasa Peugeot. Si ets un apassionat del pàdel, no dubtis més i apuntat-'hi clicant aquí: http://bit.ly/2yEueSk

Amb accions com aquesta, Eutrasa vol reforçar el seu posicionament com empresa compromesa amb la comarca i totes les entitats, clubs i institucions que n'hi formen part.

 

    Contacto

    El objetivo de tratar sus datos personales, es poder ofrecerle el servicio y/o producto solicitado. Sin embargo, puede aceptar las finalidades que necesite marcando la casilla correspondiente y clicando en el botón ENVIAR.

    Enviando

    (*) Campos obligatorios