Eutrasa, Concesionario Oficial Peugeot en Les Franqueses del Vallès (Barcelona)

Noticias

8 raons per comprar un vehicle elèctric

8 raons per comprar un vehicle elèctric
Jueves, 12 de diciembre de 2019

El vehicle elèctric és una realitat. Cada vegada son més les marques que aposten per una gamma de vehicles sostenible i responsable amb el medi ambient. I Peugeot no s’ha quedat enrere: tots els nous models de la marca francesa tindran una versió elèctrica a partir de 2019.

Gasolina, dièsel o elèctric? Aquesta és la pregunta que més ens passa pel cap a l’hora de pensar en quin vehicle comprar-nos. Però... per què escollir un vehicle 100% elèctric? A continuació et donem 8 raons per comprar-ne un i no morir en l’intent.

 

1.La conducció d’un vehicle elèctric és més suau, sense vibracions ni canvis de marxa i amb zero sorolls.
 

2. Els vehicles elèctrics no emeten CO2 i contribueixen a reduir les emissions, a frenar l’escalfament global del planeta i a reduir la contaminació acústica a les ciutats.
 

3. Amb un vehicle elèctric disposes de l’etiqueta mediambiental 0 emissions que et permetrà circular sense problema per qualsevol zona de Barcelona sense restriccions.
 

4. El manteniment d’un vehicle elèctric és un 30% més barat en comparació amb un vehicle tèrmic. Hi ha un menor desgast de peces ja que els vehicles elèctrics no disposen d’embragament, corretja de distribució, filtres de partícules, sistema d’escapament, etc...A més, les olors relacionades amb les combustibles desapareixen.
 

5. Els vehicles elèctrics disposen de beneficis fiscals en el pagament de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica, bonificacions en la instal·lació de punts de recàrrega en edificis de nova construcció i aparcament gratuït en moltes ciutats.
 

6. El nou Peugeot e-208 té una autonomia de fins a 340km i en un punt de càrrega Wallbox trifàsic pots carregar el 100% de la bateria en només 5 hores. 
 

7. A través de l’aplicació gratuïta MyPeugeot pots consultar en qualsevol moment l’estat de càrrega del vehicle i les estadístiques de consum a més de rebre consells per una conducció més eficient. També et permet controlar a distància l’activació, parada i planificació de la càrrega i configurar el preacondicionament de l’interior del vehicle.
 

8. Peugeot posa a disposició dels seus clients una sèrie de serveis de mobilitat que permeten facilitar l’ús i comoditat del vehicle elèctric. Per exemple, el servei Charge Management (gratuït) està pensat per iniciar, postposar o parar la càrrega; avisar en cas d’interrupció de càrrega o controlar el nivell de càrrega i la seva velocitat.

El Charge MyCar (de pagament) permet la localització, orientació i accés a una de les xarxes europees de punts de càrrega més grans d’Europa amb més de 100.000 punts de càrrega. O el servei Serenity (gratuït amb el contracte de manteniment) que ofereix assistència en carretera les 24 hores al dia. Cobreix errors d’energia sense cost addicional durant la garantia del vehicle o dins els 12 mesos després d’haver visitat el taller.

 

Encara tens dubtes? Visita’ns a les nostres instal·lacions i un assessor en vehicles elèctrics t’atendrà personalment.

    Contacto

    El objetivo de tratar sus datos personales, es poder ofrecerle el servicio y/o producto solicitado. Sin embargo, puede aceptar las finalidades que necesite marcando la casilla correspondiente y clicando en el botón ENVIAR.

    Enviando

    (*) Campos obligatorios